Ubedljivi trijumfi Holandije, Rusije, Nemačke

U poslednjim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ubedljive pobede upisale su selekcije Nemačke, Rusije, Holandije i Belgije.

Najviše golova postigle su selekcije Nemačke i Belgije, koje su sa 6:1 savladale Severnu Irsku, odnosno Kipar.

Zanimljivo je da su obe reprezentacije do pobede došle nakon preokreta, pošto su gosti dolazili prvi do gola.

Severna Irska je povela golom Smita u sedmom minutu, da bi potom Gnabri postigao tri, Gorecka dva i Brandt jedan gol za Nemce.

Belgija je primila prva gol u 14. minutu, kada je Joanu doveo Kipar u prednost. Usledila su dva gola De Brujnea, dva Bentekea, jedan gol Karaska i jedan autogol Kiprana.

Nemačka je već ranije izborila plasman na EP, a Grupu C završava kao prvoplasirana sa 21 bodom, dva više od Holandije, koja je druga na tabeli.

Holanđani su takođe bili ubedljivi, savladavši Estoniju sa 5:0.Tri gola u trijumfu postigao je Vajnaldum, a po jedan Ake i Boadu.

Selekcija Rusije se kao drugoplasirana ekipa Grupe I, iza Belgije plasirala na EP. Rusi su u poslednjem meču u gostima savladali San Marino sa 5:0.

Rezultate svih ostalih mečeva, kao i stanja na tabeli možete pogledati OVDE. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво