Totenhem otpustio Poketina

Engleski fudbalski klub Totenhem raskinuo je saradnju sa dugogodišnjim trenerom Maurisijom Poketinom, navode svetski mediji.

Tim iz Londona i argentinski stručak raskinuli su saradnju, pošto "petlovi" nakon 12 odigranih mečeva zauzimaju 14. poziciju na tabeli Premijer lige.

Poketino je Totenhem preuzeo 2014. godine, a prošle sezone vodio ih je do istorijskog finala Lige šampiona, gde su izgubili od Liverpula. 

Poketino ima 47 godina, a tokom trenerske karijere do sada je vodio Espanjol, Sautempton i Totenhem.

Uprkos ubedljivom porazu od Bajerna u Ligi šampiona i lošim rezultatima u domaćem prvenstvu, dve strane nisu raskidale saradnju, sve do danas, nakon reprezentativne pauze.

Za sada nije poznato ko bi mogao da nasledi Poketina na klupi londonske ekipe. Čelnici Totenhema izjavili su po otpuštanju Argentinca da je doneta veoma teška odluka.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво