Stanković se vraća u Inter, preuzima mlađe kategorije

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković uskoro će se vratiti u Inter da radi sa timom od 15 do 19 godina, piše list Korijere delo Sport.

Samo četiri godine od odlaska sa "Đuzepe Meace", gde je posle igračke karijere radio kao skaut, Stanković će dobiti angažman u omladinskoj školi.

Za sada nije tačno precizirano kakav će biti posao Stankovića, člana Interove ekipe koja je osvojila čuvenu "tripletu" 2010. godine, ali jeste da će sarađivati sa sinovima Filipom (2002. godište) i Aleksandrom (2005).

Stanković je dres "neroazura" nosio od 2004. do 2013. godine, odigrao je 326 utakmica i dao 42 gola i zaslužio mesto u klupskoj "Kući slavnih".

Za reprezentaciju Srbije ima 103 nastupa i po tome je drugi iza rekordera Branislava Ivanovića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво