Gvardiola je prvi pik uprave Bajerna

Menadžer Mančester sitija Đozep Gvardiola prvi je pik uprave Bajerna da ga vrati za trenera, piše nemački Bild. Kako se navodi, već je pokrenuta operacija povratka Gvardiole u Bajern, na čijoj klupi je bio od 2013. do 2016. godine i osvojio tri titule Bundeslige i dva nacionalna kupa.

Isti izvor donosi informaciju da Katalonac nije srećan u Mančesteru, da mu je zbog toga i porodica u Španiji, i razmatra da napusti Siti na kraju sezone, posebno što mu ni rezultati ekipe ne idu u prilog jer je odbrana trofeja Premijer lige veoma daleko posle poraza od Liverpula (3:1) minulog vikenda.

 

Za razliku od Engleske, Gvardioli je Minhen prirastao za srce i kada je odlazio govorio je da bi voleo da se vrati u Nemačku.

Izazov bi mogao da mu predstavlja i novi projekat Bajerna i nedovršen posao koji je imao u prvom mandatu – osvajanje Lige šampiona.

Trenutno bavarski gigant nema rešenje za trenera od odlaska Nika Kovača, ekipu privremeno vodi Hans Flink, a kao trajna rešenja spominju se Arsen Venger, Erik ten Hag i Žoze Murinjo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво