Raketni napadi teraju Mesija i Suareza iz Izraela

Fudbalske asocijacije Argentine i Urugvaja razmišljaju da otkažu prijateljski duel dve selekcije zakazan za 18. novembar u Tel Avivu, posle razmene raketnih napada između Izraela i Palestine.

Argentina i Urugvaj trebalo bi da odigraju u ponedeljak prijateljski meč na "Nju Blumfild" stadionu u Tel Avivu, ali je odigravanje istog dovedeno u pitanje posle raketnih napada u Izraelu.

Više od 150 raketa lansirano je na Izrael iz pojasa Gaze, kao odgovor na napad iz vazduha u kojem su Izraelci ubili jednog Palestinca.

Obe fudbalske asocijacije zabrinute su zbog mogućih bezbednosnih rizika i aktivno rade na traženju novog domaćina prijateljskog duela.

Zanimljivo je da je za 16. novembar zakazan duel kvalifikacija za EVRO2020 između Izraela i Poljske, ali njemu ne preti otkazivanje, pošto se igra u Jerusalimu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво