Sterling izbačen iz reprezentacije zbog napada na Gomeza

Fudbaler Mančester Sitija Rahim Sterling odstranjen je iz reprezentacije Engleske za duel protiv Crne Gore zbog napada na saigrača Džoa Gomeza, potvrdila je Fudbalska Asocijacija Engleske.

Sterling je u trening kampu nacionalnog tima fizički nasrnuo na Gomeza dva dana posle poraza Sitija u Liverpulu (3:1), gde su se baš njih dvojica sukobili na terenu u finišu utakmice.

Selektor Geret Sautgejt izjavio je da klupski rivalitet ne sme da bude iznad nacionalnog interesa.

"Jedan od najvećih izazova za nas je bio baš da osvojimo rivalitet u klubovima sa reprezentacijom. Nažalost, emocije su još uvek sveže. Sada je najvažnije da se fokusiramo na Crnu Goru", rekao je Sautgejt.

Nakon incidenta oglasio se i Sterling na svom Instagram profilu poručivši da nikada nije bio sklon incidentima, ali da su ga sada nadjačale emocije.

"Džo i ja smo razmenili neke reči i moramo da nastavimo dalje. Poznato je koliko emocija ima u sportu i moram da priznam da su me savladale. Mi smo dobri i obojica razumemo da za pet ili 10 sekundi sve može da se desi", napisao je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво