Tumbaković i Kolarov: Moramo da uradimo šta je do nas, čekamo eventualno iznenađenje

Selektor i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Kolarov poručili su da su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pobede protiv Luksemburga i Ukrajine cilj i da se sačeka eventualni kiks Portugalije.

Srbiji je neophodno šest bodova iz dva meča i jedan kiks Portugalije, koja prvo čeka Litvaniju, a potom igra protiv Luksemburga.

"Šanse su minimalne, svesni smo toga, ali najbitnije je da u ove dve utakmice utisak bude korektan, da napravimo rezultat i čekamo eventualno iznenađenje. Tako se i ponašamo. Naravno, pratimo i eventualne protivnike u baražu, ništa ne prepuštamo slučaju. Na najprofesionalniji način pristupamo", rekao je Tumbaković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Kolarov ističe da ekipa gleda da odradi ono "što je do nje".

"Šta će biti sa Portugalijom na to ne možemo da utičemo. Bitno je da mi budemo pravi i budemo spremni ako dođe kiks. Ako ne bude,onda da se spremamo za baraž Lige nacije. Verujem da možemo konačno da ‘vežemo’ Mundijal i EURO", poručio je Kolarov.

Selektor Ljubiša Tumbaković na predstojećim mečevima neće moći da računa na Filipa Kostića i Milana Pavkova.

Srbija dočekuje Luksemburg u četvrtak, a tri dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić" gostuje Ukrajina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво