Kapelo razočaran Ronaldom: Tri godine nikoga nije predriblao

Legendarni trener Juventusa Fabio Kapelo nije krio razočarenje ponašanjem prve zvezde tima Kristijna Ronalda koji je, nakon što ga je trener Sari zamenio, napustio stadion pre kraja derbija protiv Milana.

Trener Juventusa Mauricio Sari u derbiju protiv Milana u 55. minutu izveo je Kristijana Ronalda iz igre, što je bio potez koji je "Staroj dami" doneo tri boda.

Ronaldova zamena Paulo Dibala postigao je jedini pogodak na meču, ali je posle utakmice Portugalac bio u centru pažnje zbog reakcije nakon što je četvrti arbitar podigao tablu na kojoj je pisalo da on izlazi iz igre.

Ronaldo je razočaran i ljut otišao pravo u svlačionicu. Pre kraja utakmice napustio je stadion, a situaciju oko Ronalda komentarisao je i čuveni Fabio Kapelo.

"To što nije sedeo na klupi i što je rekao ružne reči Sariju nije lepa slika. Ronaldo mora da bude šampion čak i kada mu ne ide, i kada ga trener zameni", rekao je Kapelo i onda žestoko iskritikovao Portugalca.

"Istina je da Ronaldo nije nikoga predriblao tri godine. Sećam se vremena kada je ostavljao protivnike iza sebe. Sada se to ne dešava, a Daglas Kosta i Dibala to rade", dodao je bivši trener Juventusa.

Ovo je bio drugi uzastopni meč na kojem je Ronaldo zamenjen, nakon gostovanja kod Lokomotive iz Moskve u Ligi šampiona, a objašnjenje Sarija "kako nije fizički spreman" očigledno se ne dopada petostrukom osvajaču Zlatne lopte.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво