Napredak savladao Čukarički, minimalac Vojvodine protiv Mačve

Fudbaleri Napretka savladali su u Kruševcu Čukarički sa sa 3:1, Rad je na Banjici bio ubedljiv protiv Spartaka sa 2:0, dok je Mladost slavila na gostovanju Radniku 1:0 u prvim mečevima 16. kola Superlige Srbije. Vojvodina je u poslednjem susretu, takođe minimalnim rezultatom, pobedila Mačvu.

Napredak je do tek drugog trijumfa iz poslednjih deset utakmica došao neočekivano ubedljivo, sa dva gola Miljana Vukadinovića i jednim Miloša Bjeloša, dok su gosti u finišu uspeli samo da ublaž poraz preko Luke Stojanovića.

Tri boda upisao je i Rad protiv Spartaka. Domaćin je na Banjici poveo već u prvom minutu golom Trifunovića. Kasalca je u 34. još jednom zatresao mrežu gostiju iz Subotice i postavio konačan rezultat.

Raspored 16. kola Superlige:

Proleter - Radnički (odloženo)
Napredak - Čukarički 3:1
(Vukadinović 53p, 64, Bjeloš 82 - Stojanović 85)
Rad - Spartak 2:0
(Trifunović 1, Kasalica 34)
Radnik - Mladost 0:1
(Šatara 39)
Mačva - Vojvodina 0:1
(Matić 7)

nedelja:
TSC - Voždovac (14.30)
Javor - Crvena zvezda (14.30)
Partizan - Inđija (16.30)

Tabela: Crvena zvezda 39 bodova, Vojvodina 33, Čukarički 33, Partizan 29, TSC 28, Voždovac 25, Radnički 25, Mladost 22, Spartak 21, Javor 19, Napredak 18, Proleter 16, Radnik 15, Rad 11, Inđija 7, Mačva 4.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво