Milošević pred Inđiju: Ekipa je u teškom fizičkom stanju zbog umora

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je danas da za meč protiv Inđije problem predstavlja veliki umor njegovih fudbalera posle povratka iz Mančestera.

"Jedva sam čekao da se završi cela priča s Mančesterom, iz psihološnih razloga, da izbrišemo te utakmice iz glave i da se posvetimo ono što je realnije i bitnije, a to je naša liga. Čeka nas novo fizičko mučenje, zbog umora", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u SC Teleoptik.

On je poručio i da je umor dodatan jer je, kako je naglasio, ekipa kasno dobila dozvolu da sleti na aerodrom "Nikola Tesla".

"U teškom stanju su svi igrači zbog umora. Moraćemo da pronađemo snagu", naveo je Milošević.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije Partizan - Inđija igra se u nedelju na stadionu u Humskoj sa početkom u 16.30 časova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво