Mata: Strelci proradili, lepa noć za nas

Vezni fudbaler Mančester junajteda Huan Mata izjavio je da je zadovoljan trijumfom nad Partizanom (3:0) u Ligi Evrope, iako smatra da je razlika mogla da bude veća.

Španca je posebno obradovalo to što su napadači Mejson Grinvud, Entoni Marsijal i Markus Rašford bili strelci na Old Trafordu.

"Za njihovo samopouzdanje važno je da postižu golove, isto tako i za ceo tim. Mogli smo još neki pogodak da damo, ali je i pored toga rezultat dobar. Što više različitih strelaca to je bolje za nas", rekao je Mata za klupsku televiziju.

Mata je posebno u prvom poluvremenu pohvalio igru izabranika Olea Gunara Solskjera.

"Bila je to lepa noć za nas, nadam se da su navijači uživali. Sve je lakše kada prvi gol postigneš rano, možeš da igraš sa više vere. Pokušaćemo da ponovimo isto protiv Brajtona".

Iskusni fudbaler opisao je i pogodak Marsijala posle odličnog solo prodora za 2:0.

"Tokom cele akcije tražio sam loptu, ali je očigledno napravio dobru odluku za sebe. Marsijal je vrhunski igrač, sjajan gol je dao i volim da igram sa njim. Stalno traži prostor, u formi je i veoma je važan igrač za nas", zaključio je Mata.

Mančester junajted je posle 4. kola L grupe LE obezbedio plasman u nokaut fazu sa 10 bodova, dva manje ima AZ Alkmar, a Partizan ukupno četiri i u sledećoj rundi u Holandiji mora da traži trijumf.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво