Milošević za RTS: Izbacili Mančester iz glave, fokus na realnije stvari

Trener Partizana Savo Milošević nije razočaran posle poraza na Old Trafordu i kaže da njegovu ekipu sada očekuju realnije stvari. U poslednja dva kola u Evropi crno-beli idu na šest bodova, ali je akcenat na domaćoj ligi, kaže starteg crno-belih.

Partizan je i u drugom meču u Ligi Evrope izgubio od Junajteda, ali uprkos porazu Milošević nije razočaran.

"Kod mene nema razočaranja. Čestitke Mančesteru, ovo je ipak neka druga brzina. Jako je teško bilo odgovoriti na ovom terenu, koji je još brži nego naš. Možda se i nismo najbolje snašli, ali nemam šta da zamerim momcima. Dali su sve od sebe."

Trener Partizana žali što su prva dva gola primljena posle grešaka, iako je njegov tim dobro otvorio meč.

"Možda smo mogli kvalitetnije da odigramo, ali je dosta stvari uticalo da imamo malo više grešaka. Prva dva gola smo praktično poklonili, iako smo ih smirili u prvih 15-ak minuta, što je i bio cilj. Nismo uspeli da zadržimo koncentraciju, a ovakvi protivnici ne praštaju ništa. Jedno veliko iskustvo za nas da su mogli da se izmere sa ovim protivnikom i da vide koji je to fudbal koji mora da se igra ako želite na sam vrh."

Partizanu je u poslednje dve utakmice u grupi potrebno da zabeleži dve pobede, protiv Alkmara i Astane.

"Sa Alkmarom smo se izmrili i oni su kvalitetna ekipa evidentno, ali su šanse realnije. Daćemo sve od sebe u te dve utakmice da probamo da osvojimo šest bodova i vidimo da li će to biti dovoljno. Ono što je za nas bitnije jeste liga u kojoj smo mogli mnogo bolje."

Milošević je zadovoljan onim što je njegov tim uradio u Evropi od juna meseca.

"Kada se sve sabere u Ligi Evrope od juna meseca, šta smo sve prošli i gde smo sada, moramo biti zadovoljni. Kažem, liga mora biti mnogo bolja i drago mi je što smo ovaj Mančester završili i da možemo fokus da stavimo na neke realnije stvari po nas."

Naredni meč u Ligi Evrope Partizan igra u gostima protiv Alkmara 28. novembra.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво