Zdjelar za RTS: Ušli smo odlično u meč, ali smo se potom povukli

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je za RTS da se ekipa povukla posle dvadesetak minuta utakmice sa Mančester junajtedom. Partizan je poražen na "Old Trafordu" rezultatom 3:0 u četvrtom kolu Lige Evrope.

Crno-beli nisu mogli da pariraju "crvenim đavolima", koji su pokazali da postoji ogromna razlika u kvalitetu.

"Znali smo da su kvalitetni. Prvih 20-25 minuta smo ušli veoma dobro u utakmicu, ali posle smo se previše povukli nazad i onda nije bilo lako. Branili smo se, non-stop su imali šanse, koristili svaku našu grešku... Brzo smo primili dva gola i bilo je izuzetno teško da se vratimo", rekao je Zdjelar.

On nije želeo da svali krivicu za primljene golove samo na odbrambene igrače.

"Čitava ekipa je odgovorna, nema to veze sa odbrambenim igračima. Svih 11 igrača brane gol i svi smo podjednako krivi za primljene pogotke. Pokazali su da su jedan izuzetan tim. Ne žalim, znali smo da će biti teško, čestitam njima na pobedi, a mi idemo dalje", zaključio je Zdjelar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се