Sevilja maksimalno do nokaut faze, Lacio se oprašta, Ajntrahtu malo gol Kostića

Fudbaleri Sevilje četvrtom pobedom obezbedili su plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope iz grupe A, dok je u prvom terminu viđeno nekoliko izuzetno zanimljivih rezultata. Jedan od njih je poraz "srpskog" Ajntrahta u Liježu, kojim je klub iz Frankfurta zakomplikovao situaciju.

Sevilja je sa 5:2 slavila protiv Didelanža u gostima – het-trik je postigao Munir El Hadadi, dva gola je dodao Dabur, a na drugoj strani se dvaput upisao Sinani.

U drugoj utakmici grupe A APOEL je preokrenuo protiv Karabaga – 2:1.

Medvedev je doneo prednost gostima, ali su Lukas i Joanu doneli trijumf Kipranima.

Uroš Matić, Andrija Pavlović i Vujadin Savić su odigrali po 90 minuta za domaćina, a Matić je upisao asistenciju kod prvog gola.

Sevilja je obezbedila nokaut fazu jer ima 12 bodova, APOEL i Karabag imaju po 4, a Didelanž je poslednji sa tri.

Nakon remija Kopenhagena i kijevskog Dinama (1:1), dve ekipe su zadržale prve dve pozicije sa po šest bodova, Malme je skupio pet, Lugano je na dva.

Nemanja Maksimović nije uspeo da spreči poraz svog Hetafea na gostovanju Bazelu, bilo je 2:1 golovima Artura i Fraja.

To je iskoristio Krasnodar Uroša Spajića i pobedom nad Trabzonsporom se izjednačio na tabeli grupe C. Obe ekipe imaju po šest bodova, dok su Švajcarci neprikosnoveni sa 10.

U grupi D pobede su ostvarili Sporting i Lask, a u grupi E trijumfovali su Seltik i Kluž i verovatno obezbedili plasman dalje.

Seltik je bio bolji od Lacija sa 2:1 u gostima, ima 10 bodova na prvom mestu, iako su nebesko plavi poveli preko Čira Imobilea. Forest i Nčam su doneli trijumf klubu iz Glazgova.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić odigrao je čitav meč za Italijane, koji sa tri boda ostaju bez ikakvih šansi da prođu dalje.

Dnevni program u Ligi Evrope završen je jedinom preostalom utakmicom u grupi F – Standard Lijež pobedio je Ajntraht sa 2:1.

Gostima nije pomogao pogodak Filipa Kostića koji je izjednačio na 1:1, pošto su mrežu Nemaca tresli Vanheusden i Lestijen.

Mijat Gaćinović gledao je susret sa klupe za rezervne igrače.

Arsenal, koji je u sredu remizirao 1:1 sa Vitorijom, prvi je sa 10 bodova, Belgijanci i Nemci sada imaju po šest, ali je Standard drugi zbog boljeg međusobnog skora.

Kompletne rezultate Lige Evrope možete pogledati OVDE.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво