Jedan uslov je bitan da zaigraš za reprezentaciju Malija

Ako se zoveš Adama Traore, velika je verovatnoća da ćeš završiti u fudbalskoj reprezentaciji Malija. Napadač Vulvsa i nekadašnji polaznik La Masije postao je treći igrač istog imena u toj afričkoj selekciji.

Iako je rođen u Španiji i prošao sve mlađe selekcije "furije", Adama Traore odlučio je da nastupa za seniorsku reprzentaciju Malija.

Napadač Vulvsa, koji je već imao državljanstvo te afričke države, tako je postao treći igrač sa istim imenom koji će igrati u selekciji Malija.

Već dvojica fudbalera sa istim imenom već igraju za Mali, a zanimljivo je da su obojica fudbaleri francuskog Meca.

Traore ima 23 godine, do 2015. godine nastupao je za Blaugranu, u čijoj školi je i ponikao, da bi se preselio na Ostrvo, gde je bio član Aston Vile, Midlzbroa, dok od 2018. godine nastupa za Vulvse.

Smatra se jednim od najbržih fudbalera na planeti, a podjednako se dobro snalazi na poziciji napadača i krila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи