Virus "pokosio" Nišlije, moguće odlaganje meča sa Proleterom

Stomačni virus "pokosio" je fudbalere Radničkog iz Niša i neizvesno je da li će ekipa moći da odigra meč 16. kola Linglong Superlige protiv Proletera u Novom Sadu.

Kako je saopšteno iz kluba, po povratku iz Sente gde su u prošlom kolu izgubili od TSC-a 2:0, stomačni virus ima čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.

Šef stručnog štaba Nišlija Milorad Kosanović izjavio je posle današnjeg treninga da će klub najverovatnije tražiti da se utakmica protiv Proletera odloži.

"Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je 'otpalo' devet igrača, da bi im se jutros pridružila još trojica. Još uvek ne znamo šta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. U svakom slučaju, mi smo desetkovani i teško je raditi u ovakvim uslovima. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži", rekao je Kosanović.

broj komentara 0 pošalji komentar