Kostić se igrao sa Bajernom, osam golova Lajpciga

Fudbaleri Ajntrahta savladali su u Frankfurtu ekipu Bajerna sa 5:1, u derbi utakmici 10. kola Bundeslige. Filip Kostić postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije. Lajpcig sa osam golova "počastio" ekipu Majnca, trijumfi vodećih Menhengladbaha i Dortmunda.

Iako ove sezone nisu u najboljoj formi, fudbaleri Ajntrahta ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Bajerna sa 5:1 i približili se vrhu tabele Bundeslige.

Bavarci su od devetog minuta ostali sa igračem manje na terenu, zbog isključenja Boatenga, što je domaći tim iskoristio i zabeležio ubedljiv trijumf.

Filip Kostić doneo je prednost Ajntrahtu, povisio je Sou na asistenciju srpskog fudbalera, da bi konačan rezultat postavio Robert Levandovski.

U nastavku su domaći postigli još tri pogotka, a srelci su bili Abraham, Hintereger i Pacijencija. Kostić je kod gola Hinteregera ponovo bio asistent.

Lajpcig je odigrao fantastičan meč protiv Majnca, a domaći igrači slavili su trijumf od čak 8:0, a istakao se trostruki strelac Timo Verner.

Već na poluvremenu bilo je 5:0, a strelci su bili Sabicer, Verner, Nkunku, Halstenberg i Poulsen, dok su u nastavku golove postigli Verner (dva) i Mukiele.

I vodeće ekipe bile su uspešne u 10. kolu. Menhengladbah je slavio u Leverkuzenu sa 2:1, dok je Borusija u Dortmundu savladala Volfsburg sa 3:0.

U utakmici između Verdera i Frajburga nije bilo pobednika 2:2.

Rezultati i parovi desetog kola Bundeslige:

Petak: Hofenhajm – Paderborn 3:0

Subota:

Leverkuzen – Menhengladbah 1:2
Dortmund – Volfsburg 3:0
Ajntraht – Bajern 5:1
Lajpcig – Majnc 8:0
Verder Frajburg 2:2
Union Berlin – Herta 1:0

Nedelja:

Diseldorf – Keln (15.30)
Augsburg – Šalke (18.00)

Tabela: Menhengladbah 22, Dortmund 19, Lajpcig, Bajern, Frajburg 18, Ajntraht, Volfsburg, Hofenhajm 17, Šalke, Leverkuzen 15, Herta, Verder 11, Union 10, Majnc 9, Diseldorf, Keln, Augsburg 7, Paderborn 4.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи