Milojević: U Ligi šampiona najlepše, ali prioritet se zna

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ponovio je da je odbrana titule prioritet i da je, u ovom trenutku, važnije gostovanje Proleteru u Novom Sadu u subotu nego utakmica Lige šampiona protiv Totenhema četiri dana kasnije.

"Velike su utakmice u Ligi šampiona, ali ne može naredna da bude veća od one sa Proleterom. Ako si profesionalac i sportista moraš da znaš obaveze. Prioritet je titula i ne vidim zašto bi meč u LŠ bio prioritetniji od Proletera", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih složio se da su utakmice u elitnom takmičenju "najlepše" i da ga raduje što veliki tim kao što je Totenhem dolazi u Beograd.

"Jeste najlepše kada igrate Ligu šampiona sa tako atraktivnim ekipama. Srećan sam što nam dolazi veliki tim, ali u ovom trenutku me samo interesuje duel sa Proleterom. Ima vremena do srede", jasan je bio trener crveno-belih.

Za meč u Novom Sadu kaže da je nastavak teškog ciklusa.

"Proleter se konsolidovao, ima čvrstu ekipu i karakteriše ih disciplina. Teška utakmica za nas posebno zbog zamora", rekao je Milojević i dodao da će na treningu videti u kakvom su stanju Ričmond Boaći i Milan Rodić.

Za rotacije i sastavljanje ekipa u situaciji kada mogu da igraju samo četvorica od osam stranaca, koliko ima na raspolaganju, Milojević kaže da je potrebno mnogo razgovora i "gimnastike".

Složio se i sa konstatacijom novinara da je ekipa u poslednje vreme podigla formu, da je zadovoljan zbog toga, ali da sigurno može i bolje.

Na tabelu i veliku prednost od 10 bodova u odnosu na Partizan, kako naglašava, ne želi da gleda.

"To ću vama prepustiti (novinarima prim. aut), ne gledam tako. Ove sezone ima dosta dobrih ekipa koje su se izdigle, tu su Partizan, Čukarički, Vojvodina i Radnički. Prvenstvo je drugačije nego ranije. Ne obaziremo se, gledamo samo naše dvorište i tek smo u novembru".

Milojević je sa 99. pobeda na klupi Zvezde na korak od jubilarne "stotke" za samo nešto više od tri godine.

"Drago mi je. Ne vodim se tim, ali svaka pobeda mi je draga i svaku izdvajam sa stručni štabom i igračima. Neka bude prolazno vreme, o statistici možemo na kraju. Prija, ali ništa više od toga", zaključio je on.

Utakmica 15. kola Superlige Srbije između Proletera i Crvene zvezde igra se u subotu na novosadskom stadionu "Karađorđe" od 16 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво