Bez izjave Miloševića; Veselinović: Pokazali smo kvalitet

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle poraza od Čukaričkog 2:1 u 14. kolu Superlige, nije se pojavio na konferenciji za medije posle susreta. Trener "brđana" Aleksandar Veselinović istakao da je njegova ekipa pokazala ono što Partizan nije.

"Iz Partizana nisu želeli da dođu na konferenciju za medije", rekao je portparol Čukaričkog okupljenim novinarima u pres sali na Banovom brdu.

Partizan se po završetku meča oglasio saopštenjem za medije.

"FK Partizan se izvinjava svim predstavnicima medija koji su prisustvovali utakmici 15. kola Linglongtire SLS, a na kojoj se usled bure emocija po završetku iste na konferenciji za štampu nije pojavio šef stručnog štaba g. Savo Milošević. G. Milošević sa svojim saradnicima i prvim timom  FK Partizan nastavlja i dalje borbu ka najvišim ciljevima i plasmanu u ligi.

Trener pobedničke ekipe Aleksandar Veselinović istakao je da je njegov tim pokazao kvalitete koji su nedostajali Partizanu.

"Partizan igra izvanredno, veliko hvala za sve što je učinio, za način kako nas predstavlja u Evropi. Želim mu da prezimi i ostvari ambicije, ali večeras je Čukarički pokazao kvalitete koji su crno-belima nedostajali, a to su zajedništvo i energija", rekao je Veselinović na konferenciji za medije.

On je istakao da njegovom klubu pre susreta ponudio remi, da ga ne bi prihvatili.

"Ne bih da delujem bahato ili arogantno, međutim, da nam je neko pre meča ponudio bod ne bismo bili zadovoljni, jer nam je orijentacija od prvog minuta bila da pobedimo. Svaki tim ima mane, pokazala je analiza da ih poseduje i Partizan, mi smo ih samo iskoristili. Trijumf je zaslužen i čist, isto kao i 32 boda, koja smo osvojili dosad. Od 10. avgusta smo bez poraza, što kazuje kakav je ovo tim. Okrećemo se narednom rivalu, a možda će gostovanje Mačvi u Šapcu da bude još teže od ove utakmice".

Veselinović je istako da je njegov tim imao malo vremena da se spremi posle gostovanja Inđiji.

"Imali smo samo jedan trening za pripremu ovog duela, ali kad radite sa momcima koji su koncentrisani onda je to dovoljno da ugrozite Partizan. Prvo poluvreme smo odigrali na odličnom, evropskom, nivou, u drugom su gosti dominirali, mi čekali šansu i na kraju smo nagrađeni za fantastičnu borbenost", zaključio je Veselinović. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво