Ubedljiv poraz Zvezde u Londonu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Londonu od Totenhema sa 5:0 u meču trećeg kola Lige šampiona. Po dva gola postigli su Kejn i Son, dok je strelac jednog bio Lamela. Dve ekipe sastaće se ponovo za dve nedelje, ali u Beogradu.

Zaslužena i ubedljiva pobeda Totenhema nad Zvezdom u Londonu, kojom je engleska ekipa upisala bitna tri boda i tako izašla iz krize u kojoj se nalazila.

Od samog starta meča domaća ekipa nametnula je svoj ritam, stvarala šanse, koje je i materijalizovala.

Uprkos fantastičnim akcijama i kvalitetu Totenhema, utisak je da je Zvezda pripomogla greškama kod golova domaće ekipe.

Kejn je načeo srpski tim, da bi do kraja poluvremena dva gola postigao Son. U drugom poluvremenu uprkos velikom broju šansi, viđena su "samo" dva gola, još jedan Kejna i jedan Lamele. 

Zvezda je ubedljivo poražena, ali je uspevala na momente da zapreti golu protivnika. Ipak, Marin, La Para i Garsija nisu uspeli da zatresu mrežu Totenhema.

Nakon tri odigrana meča lider Grupe B je Bajern sa maksimalnih devet bodova, Totenhem je drugi sa četiri, sledi Zvezda sa tri i Olimpijakos sa jednim osvojenim bodom.

Crvena zvezda i Totenhem sastaju se 6. novembra u Beogradu u narednom kolu.

Ovako je protekao meč:

22.50 – Kraj meča, ubedljiva pobeda Totenhema nad Zvezdom od 5:0.

22.30 – 5:0 za Totenhem, Kejn postiže drugi gol na meču. Prelako je najbolji igrač Totenhema pobegao odbrani Zvezde, da bi potom preciznim udarcem savladao golmana Zvezde.

22.28 – Preslikana situacija kao u meču sa Bajernom, Marko Marin pokušava udarac sa ivice šesnaesterca desnom nogom, ali kao i u duelu sa Bavarcima, lopta odlazi pored gola.

22.24 – Nakon par prilika Totenhema, Zvezda pravi opasnost pred golom rivala. Borbeni Garsija oduzima loptu, igra dupli pas sa Marinom, potom šutira, ali lako interveniše Gazaniga.

22.15 – Totenhem vodi sa 4:0, gol postiže Lamela. Ponovo sjajna akcija, Orije je prošao po desnoj strani, uposlio Lamelu, koji se okrenuo i potom uputio udarac ka golu Zvezde, Borjan je ostao nemoćan.

22.05 – Nastavljen je meč...

21.48 – Završeno je prvo poluvreme, Totenhem vodi sa 3:0. U ostalim susretima Olimpijakos i Bajern igraju nerešeno 1:1, PSŽ i Real vode na gostovanjima Brižu i Galatasaraju, Siti vodi protiv Atalante sa 2:1, dok Juventus gubi od Lokomotive sa 1:0.

21.46 – GOL! Novi gol za Totenhem, novi gol Sona. Ndombele je oduzeo loptu Marinu, a potom uposlio Sona na levoj strani, koji je pretrčao Kanjasa i mirno završio napad.

21.39 – U dva navrata oprobao je udarac Gobeljić sa ivice šesnaesterca, prvi je bio izblokiran, dok je drugi uspeo da pogodi Marina,ali ne i da pronađe put ka golu.

21.29 – Opasnost na obe strane, Lamelin šut sjajno brani Borjan, kod drugog gola Gazaniga brani udarac La Pare glavom.

21.23 – Prvi put preti Zvezda, Marin je centrirao sa desne strane, Milunović je pokušao glavom, ali lopta odlazi pored gola Gazanige.

21.16 – GOL! Son u 16. minutu postiže gol za 2:0. Sjajan prodor i nova asistencija Lamele, ovoga puta za Sona, koji na drugoj stativi odlično reaguje.

21.12 – GOL! Totenhem vodi od devetog minuta, Kejn je strelac. Oštar centaršut Lemele iz kornera na napadača domaće ekipe, koji glavom sprovodi loptu u mrežu Zvezde.

21.08 – Totenhem preti od samog starta meča, Kejn i Son su se našli u opasnijim pozicijama, prvi nije uspeo da uputi šut, dok je Borjan odbranio udarac Sona.

21.00 – Počeo je meč u Londonu.

20.00 – Poznati su sastavi timova:

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво