Klop: Junajtedov gol pokazuje sve nedostatke VAR sistema

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je ljut posle remija svog tima sa Mančester junajtedom u derbiju Premijer lige. Liverpul je odigrao nerešeno 1:1 na "Old Trafordu" u utakmici koja je obeležila deveto kolo Premijer lige.

"Crveni" su izvukli bod u samom finišu susreta kada je Adam Lalana izjednačio, pošto su "crveni đavoli" imali prednost iz prvog poluvremena.

Strelac je bio Markus Rašford, a toj situaciji prethodio je sumnjiv detalj i potencijalni faul nad Divokom Origijem - glavni Martin Etkinson nije dosudio ništa, da bi nakon konsultacije sa VAR sobom odlučio da prizna pogodak.

"Postigli su gol koji pokazuje sve nedostatke VAR sistema. Sudija Etkinson je dozvolio da se igra nastavi jer je siguran da ima pomoć VAR-a. Odmah je signalizirao proveru snimka posle gola i bio sam siguran da će ga poništiti. On ne može da kaže da to nije bio faul, toliko je očigledno. Svirao bi ga da nije imao pomoć VAR-a, ali sada može da čeka jer neko drugi donosi odluku. Onda oni kažu da nije sve jasno i ne poništavaju gol. To nema nikakvog smisla. Isto je bilo ovog vikenda, trebalo je da bude dosuđen penal za Mančester siti posle faula nad De Brujneom", ljut je bio Klop.

Prokomentarisao je i poništen gol Sadija Manea.

"Postigli smo gol, ali su ga poništili. Sve je išlo protiv nas, ali na kraju nismo izgubili i to je u redu."

Nemački stručnjak nije bio zadovoljan taktikom domaćina u finišu meča.

"Ove godine, prošle godine, pretprošle, oni se samo brane. To nije kritika, već činjenica. Sa kvalitetom koji imaju i načinom na koji su postavili sistem, teško je. Trebalo je da odigramo bolje, to je ono što se očekuje od nas", zaključio je Klop.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво