"Smučili su mi se igrači – idu u rat, a grle se sa protivnicima!"

Roj Kin, nekadašnji kapiten Mančester junajteda i Republike Irske, bio je poznat kao beskrupulozan vezni igrač koji je često prelazio granicu grubosti. Nije imao respekta, a ni obzira prema protivnicima, dok se nije mnogo promenio ni po završetku karijere.

Čovek koji je 12 godina bio stub šampionske generacije "crvenih đavola", sada se našao u ulozi stručnog konsultanta na televiziji Skaj sports tokom velikog engleskog derbija između Junajteda i Liverpula.

Utakmica je završena nerešeno 1:1, a Roj je bio besan zbog načina na koji se današnji fudbaleri ponašaju.

"Smučili su mi se igrači. Ideš u rat! Oni se ljube i grle u tunelu. Ma nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega", ljutito je rekao Roj Kin.

On je bio u društvu Grema Sunesa, Garija Nevila i Žozea Murinja, sa kojima je razmenjivao mišljenja pre susreta.

"Fudbal se nije promenio, igrači su se promenili. Ideš u rat sa tim igračima, a grliš ih. Ćaskaj sa njima posle meča, zapravo nemoj uopšte ni posle meča da pričaš sa njima", poručio je Kin.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 22. okt 2019, 09:42) - Kablar [neregistrovani]

Grljenje

E moj Irac,nije to nista da ti vidis kakvo grljenje nastaje pre i posle utakmice beogradskih rivala P.i C.Z.a ljubav nastaje posle utakmice raznim saopstenjima,oba kluba.

(ponedeljak, 21. okt 2019, 09:37) - Bob Rok [neregistrovani]

Vrlo ružno!

Uopšte me ne iznenadjuje ovakva izjava Roja Kina! Roj Kin je opštepoznati kasapin koji je znao da udari protivničkog igrača krvnički a vrlo često je išao takvim startovima kojima je želeo da okonča karijeru protivniku.

(ponedeljak, 21. okt 2019, 08:31) - anonymous [neregistrovani]

Igraci se ponasaju razumno

Igraci se ponasaju razumno, kakav rat, nisu oni nikakvi neprijatelji, samo igraju fudbal. Naravno da nece poslusati Kina i njegove nerazumne zahteve.