Španski mediji o Joviću: Nije šutnuo na gol,ne ulazi u šanse

Fudbaler Real Madrida Luka Jović, posle sinoćne partije protiv Majorke, ponovo se našao na udaru kritike španskih medija. Izabranici Zinedina Zidana poraženi su u devetom kolu La Lige na gostovanju Majorki 1:0, a srpski fudbaler odigrao je 66 minuta u svojoj trećoj utakmici, koju je počeo u startnoj postavi.

Španska "Marka" ističe da je Jović bio jedan od najloših igrača "kraljevskog kluba".

"Jović je protiv Majorke loptu dotakao samo 25 puta, a nije bio ni blizu protivničkog gola. Ne nudi se, ne traži prostor, ne ulazi u šanse. Prilike koje mu je Zidan dao nije iskoristio, a vreme prolazi. Već je 63 dana kako je debitovao za Real i još uvek se čeka njegov gol, a za pogodak u meču protiv Majorke nije bilo naznaka", navodi se u tekstu "Marke".

Slične kritike na račun srpskog napadača izneo je i španski "As", koji navodi da o njegovoj partiji protiv Majorke "dovoljno govori to što nije šutnuo na gol", a dodaje se da Jović nije jedini koji je zakazao i da Zidan nema plan B.

Jović je ovog leta došao u Madrid iz Ajntrahta u transferu vrednom 60 miliona evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво