Protestovali su zajedno, ali je jednima ipak bila važnija pobeda

Utakmica Verakrusa i Tigresa u meksičkom prvenstvu obeležila je nesvakidašnja situacija i protest fudbalera. Tigres je na kraju stigao do pobede od 3:1, koju je izvojevao mnogo lakše nego što se očekivalo.

U prvom minutu utakmice fudbal se uopšte nije igrao jer su obe ekipe iz protesta samo stajale na terenu.

Igrači Verakrusa i Tigresa su na taj način iskazali nezadovoljstvo jer im već neko vreme kasnije plate.

Međutim, kada se očekivalo da oba tima istraju u nameri da pokažu šta misle, desila se neobična i poprilično neočekivana situacija.

Fudbaleri Verakrusa su odbijali da igraju nekoliko minuta, dok su članovi Tigresa okončali svoj protest i iskoristili stajanje protivnika. Oni su im u svega nekoliko minuta dali dva gola.

Domaćin nisu očekivali ovakvo ponašanje domaćina, koji je takođe bio deo protesta, bez obzira što je u Verakrusu mnogo ozbiljnija situacija.

Tigres je poveo u trećem minutu golom Vargasa, a na 0:2 povisio je Andre-Pjer Žinjak dva minuta kasnije, da bi u osmom već bilo 0:3 – ponovo je Čileanac zatresao mrežu.

Konačan rezultat postavio je Kazim-Ričards u samom finišu susreta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи