Milošević: Nema više kalkulacija, najjači tim u Lučanima

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da neće više "rotirati" igrače i da će protiv Mladosti u Lučanima izvesti najjači sastav, bez obzira na to što u četvrtak u Humsku stiže Mančester junajted.

Utakmica 12. kola Superlige između Mladosti i Partizana igra se u subotu od 15 sati.

"Ponovo se vraćamo posle pauze našoj ligi, još jedan meč i početak mini-ciklusa. Ulazimo u ustaljeni ritam. Što se tiče našeg protivnika, to je ekipa koja već šest-sedam godina igra prepoznatljiv fudbal, jedan na jedan po celom terenu, nije se promenilo ništa u njihovoj filozofiji. Čeka nas težak zadatak, a svi znamo da nam je pobeda neophodna. Igraćemo u najjačem mogućem sastavu, nema više kalkulacija", rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

On je govorio i o povredi Lazara Markovića.

"Konačnu dijagnozu ne možemo da znamo. Poslednje informacije su ohrabrujuće o dužini oporavka i nadam se da će biti tri-četiri nedelje. Jako mi je žao zbog toga što se desilo. Njegov rad u poslednjih mesec dana je fenomenalan. Period oporavka i povratka u takmičarski ritam neće biti lak. Ubeđen sam da ako Lazara fizički zaštitimo od budućih problema, mislim da će se vratiti na još viši nivo, jer je sad mnogo bolji nego sa 20 godina, čak će stići opet i do reprezentacije", poručio je Milošević.

broj komentara 0 pošalji komentar