Milan u velikom minusu, ali zadržava Donarumu i Susa

Italijanski velikan Milan u januaru neće prodati nijednog fudbalera, iako je objavio rekordni minus u poslovanju od 146 miliona evra, pišu italijanski mediji. "Rosoneri" é zadržati postojeći tim u zimskom prelaznom roku, trenutno su 13. na tabeli Serije A, a za vikend ih očekuje duel sa timom Lećea.

Uprava kluba nema nameru da se odrekne bitnih igrača, pre svih golmana Đanluiđija Donarume i krilnog napadača Susa, nakon lošeg starta sezone.

Tutomerkato navodi da će "rosoneri" zadržati postojeći tim u zimskom prelaznom roku jer bi u suprotnom bio "nesklad u ciljevima ove sezone" i uz to će se pojačati.

Ceh zbog očajnih rezultata platio je trener Marko Đampaolo, posle samo nekoliko meseci na San Siru zamenio ga je Stefano Pioli.

Milan je trenutno 13. na tabeli Serije A i za vikend čeka tim Lećea.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се