Milivojević: Dok postoji šansa, mi ćemo se boriti

Fudbaler Srbije Luka Milivojević, posle pobede protiv Litvanije 2:1, rekao je da je bilo dosta pozitivnih stvari u meč kvalifikacija za EURO 2020.

"Realno je da smo uzeli tri boda, bilo je dosta pozitivnih stvari. Bilo je nekih koje nismo želeli. Moramo da radimo, da napredujemo, imaćemo dosta vremena da radimo na tome", rekao je Milivojević novinarima posle meča.

On je bio upitan i da objasni šta je uzrok pada u igri tokom drugog poluvremena.

"Teško pitanje odmah posle utakmice da bih nešto rekao pametno. Generalno možda i pad koncentracije, ali opet imali smo 2:0, realno smo mogli da zatvorimo utakmicu na lep način. Ali, mi kao mi. Primili smo gol, poremetio nas je, ali to je fudbal. Moraš da iskoristiš šanse i sprovedeš u gol. Opet kažem, imamo dosta da radimo. Idemo u novembar da odigramo još dve utakmice i uzmemo šest bodova."

Srbija na trećoj poziciji u grupi B trenutno imam bod manje od Portugalije, a vezni igrač Kristal Palasa rekao je da dok postoji šansa za plasman na EP da će se za nju boriti.

"Mi matematički nismo ispali sa plasmana na EURO. Dok postoji matematička šansa mi ćemo se boriti, i da ne postoji opet bi se borili. Imamo mogućnost da ako pobedimo dve utakmice, možemo da sačekamo da Portugalija možda kikse. Na nama je da pobedimo sve, a posle šta bude. Možda će nas Bog pogledati", zaključio je Milivojević

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 15. okt 2019, 12:01) - anonymous [neregistrovani]

Kalkulacije

Nasi fudbaleri i strucni stab prave kalkulacije kad je stvar vec gotova i prakticno nemoguca. Trebalo je kalkulisati sa Portugalom, odigrati makar nerijeseno. Ne mogu da shvatim da su rukovodstvo i strucni stab toliko neinteligentni da ne uvide jednu stvar. 25 godina oratim kvalifikacije nase reprezentacije i uvijek im fali taj jedan bod. Bitno je samo ne izgubiti utakmicu, nerijesen rezultat je i te kako dobar. To znaju neke slabije reprezentacije kao npr. Slovenci, koji se uvijek nekako izvuku, ali ne gube utakmice. To je kalkulacija.

(utorak, 15. okt 2019, 11:30) - anonymous [neregistrovani]

Ma znam, kako da ne, tako je jos od 1945 godine, jedino......

……..sto nema - rezultata! Mozda bude u nekoj dalekoj - buducnosti...……!?