As: Tumbaković kaznio Jovića

Ugledni španski list "As" piše da se napadač Real Madrida Luka Jović ne nalazi u reprezentaciji Srbije jer ga je kaznio selektor Ljubiša Tumbaković. Jović, koji je u letnjem prelaznom roku prešao u "kraljevski klub", nije pozvan za ovu reprezentativnu akciju.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta je tokom prethodne reprezentativne pauze odigrao samo četiri minuta (poraz od Portugala 4:2), dok protiv Luksemburga nije bio u timu.

Tada je napustio "orlove" pod izgovorom da ima problema sa povredom, ali je već sutradan odradio pun trening sa saigračima iz kluba, da bi nakon tri dana igrao za Madriđane protiv Levantea.

As piše da je Tumbaković bio ljut zbog ovakog ponašanja mladog centarfora, zbog čega ga je izostavio sa spiska reprezentativaca za duele sa Paragvajem i Litvanijom.

Srbija je savladala Paragvajce u prijateljskom susretu sa 1:0, dok u ponedeljak od 20.45 očekuje gostovanje Litvaniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Jović je u Real prešao iz Ajntrahta za 60 miliona evra, ali za sada nije dobio pravu priliku i bez gola je od početka sezone.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво