"Zmajevi" ubedljivi protiv Finske, Danska savladala Švajcarsku

Fudbaleri Bosne i Hercegovine ubedljivo su pobedili Finsku 4:1 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Danska u deriju Grupe D savladala Švajcarsku minimalnim rezultatom. Rumunija slavila na Farskim Ostrvima, bez golova u duelu Gruzije i Irske.

Na "Bilinom polju" u Zenici, fudbaleri BiH zabeležili su ubedljivu pobedu protiv Finske u direktnom okršaju sa najvećim konkurentom za drugo mesto na tabeli Grupe J kvlaifikacija za EVRO 2020.

Pjanić je bio dvostruki strelac, dok su po gol postigli Hajrović i Hodžić, a jedini strelac za Fince bio je Pohjanpalo u finišu meča.

Italija je prva na tabeli sa svih šest pobeda, Finska je druga sa 12, dok Bih ima 10 bodova.

U jednom od derbija dana, Danska je savladala Švajcarsku golom Jusufa Polsena u 84. minutu utakmice, dok su u istoj grupi Gruzija i Irska igrale bez golova.

Na tabeli Grupe D Irska ima 12 bodvoa, koliko i Danska, dok je Švajcarska treća sa osam, uz utakmicu manje.

Rumunija je kao gost savladala Farska Ostrva sa 3:0. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво