Remi Bolonje i Lacija, Romi samo bod, pobeda Atalante

Fudbaleri Bolonje i Lacija odigrali su nerešeno – 2:2, Roma remizirala sa Kaljarijem, 1:1, Atalanta pobedila Leće rezultatom 3:1 u mečevima sedmog kola Serije A.

Mihajlović je vodio ekipu sa klupe. Prilikom izlaska na teren burno je pozdravljen od celog stadiona, posebno od trenera suparničke ekipe Simonea Inzagija. Domaćin je dva puta vodio, postigao i treći gol, ali on je nakon VAR-a poništen. Gost je imao priliku u finišu meča da pobedi, ali je promašio penal.

Izuzetno uzbudljiv meč, naročito u prvom poluvremenu, u nastavku česti prekidi, dva crvena kartona, jedna poništen gol, promašen penal gostiju, ipak bez promene rezultata.

Bolonja je povela u 21. minutu. Orsolini je odlično prodro po desnoj strani, uputio centartšut, najviši u skoku je bio Krejci i glavom smestio loptu u mrežu.

Gosti su izjednačili dva minuta kasnije. Lulić je odlično uposlio Imobilea u kaznenom prostoru, a ovaj je preciznim udarcem savladao golmana, šutiravši u njegov bliži ugao.

Domać je ponovo poveo u 31. minutu. Svanberg je odlično šutirao iskosa sa leve strane sa oko 14 metara, prevario je golmana, ali je pogodio stativu, na odbijenu loptu natrčao je Palacio i plasirao je u mrežu.

Novo izjednačenje usledilo je u 39. minutu. Alberto je pustio loptu u prostor u kaznenom prostoru, ona stiže do Imobilea koji se izborio sa odbranom i savladao golmana.

U 52. minutu Svanberg je postigao treći gol za domaćine, međutim nakon pregleda VAR-a sudija je poništio pogodak.

Od 60. minuta Lacio je igrao sa igračem manje, drugi žuti, a ujedno i crveni karton, zaradio je Lukas.

U 70. minutu snage na terenu su izjednače. Nakon što je sudija pregledao snimak direktan crveni karton dobio je Medel.

To nije bio kraj uzbuđenjima, u 88. minutu dosuđen je penal za lacio, ali je Korea bio neprecizan.

Roma i Kaljari odigrali su nerešeno 1:1. Kaljari je poveo u 26. minutu. Precizan sa bele tačke bio je Žoao Pedro. Roma je izjednačila u 31. minutu. Autogol postigao je Cepiteli.

Torino i Napoli odigrali su bez golova.

Današnji rezultati mečeva sedmog kola Serije A:

Fiorentina - Udineze 1:0
Roma - Kaljari 1:1
Atalanta - Leće 3:1
Bolonja - Lacio 2:2
Torino - Napoli 0:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво