Milošević: Pobedom u LE na najbolji način čestitali rođendan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se njegova ekipa protiv Astane u Ligi Evrope potrudila da na pravi način čestita rođendan JSD Partizan. Crno-beli su u drugom kolu LE pobedili Astanu 2:1.

"Pre svega da se pridružim čestitkama našem voljenom klubu i društvu. Potrudili smo se da sinoćnom utakmicom na pravi način čestitamo rođendan. Ovo je još jedna prilika da se svi uvere koliko je Partizan veliki klub."

"Drago mi je što to u poslednje vreme pokazuje i moja ekipa, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Ovo što smo dosad uradili je dobro, ali nećemo se zadovoljiti time. Imamo još prostora za napredak. Za sada možemo da budemo sreći i da proslavimo rođendan i dosadašnje rezultate", rekao je Milošević novinarima na svečanosti u SC Teleoptik.

Milošević je upitan i kako mu se čini pogled na tabelu grupe L Lige Evrope, gde je Partizan trenutno na prvom mestu sa četiri boda.

"Tabelu ne gledam, ni domaću ni tu u Evropi. Idemo od utakmice do utakmice. Još je dug put, zaista. Imamo prostora za zadovoljstvo, ali nikako i za opuštanje", zaključio je Milošević.

broj komentara 0 pošalji komentar