Vojvodina sigurna protiv Spartaka za prvo mesto na tabeli

Fudbaleri Vojvodine savladali su na svom stadionu ekipu Spartaka sa 2:0 u meču 11. kola Linglong Superlige. Vojvodina je pobedom izbila na čelo tabele.

Vojvodina i Spartak odigrali su na "Karađorđu" prvu utakmicu 11. kola Linglong Superlige, a pobedu je odneo domaćin.

U jednoj veoma sadržajnoj utakmici, sa uzbuđenjima pred oba gola, Vojvodina je uspela da postigne dva gola krajem drugog poluvremena.

Prvo je Bojić na asistenciju Nikolića u 30. minutu doneo prednost, da bi isti tandem, samo u obrnutim ulogama učestvovao kod drugog gola u 41. minutu.

U drugom poluvremenu uprkos brojnim šansama, nije bilo promene rezultata.

Vojvodina je ostvarila osmu pobedu u 11 mečeva i nalazi se na prvoj poziciji na tabeli, sa utakmicom i bodom više od TSC-a i Zvezde. 

Spartak je osmi sa 12 bodova. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво