Urošević za RTS: Od prvog minuta ušli smo dobro u utakmicu

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević rekao je da je njegov tim od prvog minuta ušao dobro u utakmicu, uz to su crno-beli igrali agresivno i atraktivno.

Urošević je rekao da je njegov tim od prvog minuta zaigrao agresivno, što je na kraju i donelo rezultat.

"Konačno smo ušli dobro od prvog minuta u utakmicu, agresivno, da nismo dali protivniku mnogo šansi. Takođe, mislim da je bilo dosta šansi, atraktivno za gledanje. Bila su tri gola, a moglo je da bude i više. Desi se da smo primili gol pri kraju utakmice, ali uspeli smo da privedemo kraju na najbolji mogući način", rekao je Urošević za RTS psole meča.

Narednu utakmicu u Ligi Evrope Partizan igra 24. oktobra, kada u Beograd stiže Mančester junajted.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи