Konte: Nismo zaslužili poraz, Skomina pao u atmosferi

Trener fudbalera Intera Antonio Konte izjavio je da njegov tim nije zaslužio poraz na "Kamp Nou" od Barselone (2:1) u Ligi šampiona.

Inter je posle prvog poluvremena vodio golom Lautara Martinesa, vrebao iz kontre i drugi, ali je u nastavku Barselona preokrenula uz dva sjajna pogotka Luisa Suaresa – prvi iz voleja, a drugi nakon solo prodora Lionela Mesija.

"Dobili smo komplimente, to je lepo, ali zaslužili smo više. Morali smo da iskoristimo šanse", rekao je Konte za italijanski Skaj posle utakmice.

Italijan je imao mnogo zamerki na suđenje Slovenca Damira Skomine.

"Na dresu sudija piše 'respekt' i rekao sam mu da isto tako bi trebalo da bude recipročno. Da pokaže poštovanje prema onima koji igraju. Skomina je iskusan, sudio je i finale Lige šampiona i ne sme da bude neko ko će da padne pod atmosferom 'Kamp Noua", naveo je Konte i dodao da sada moraju da se "zaleče rane" i spremi za derbi sa Juventusom, klubom u kome se proslavio kao igrač i trener.

Veliki derbi Italije na programu je u nedelju na stadionu "Đuzepe Meaca".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво