Milojević: Neviđen pritisak, mnogi su me već smenjivali

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da pobeda nad Olimpijakosom (3:1) u Ligi šampiona "skinula okove" ekipi nakon poraza u večitom derbiju od Partizana.

Zvezda je posle preokreta savladala viceprvaka Grčke i došla do drugog trijumfa u formatu Lige šampiona.

"Prisustvovali smo izuzetnoj utakmici, videli smo jako dobru igru, iako nismo ušli dobro i bili opterećeni zbog svih dešavanja i šta smo preživeli posle Partizana. Jedva smo čekali Ligu šampiona da skinemo okove", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Kao dva detalja izdvojio je isključenje igrača Olimpijakosa Jasina Benzije u 58. minutu i šansu Jasina Mehije u 86, minut pre preokreta.

Milojević je, iznenada, u emotivnom izlaganju opisao kako je njegov tim preživljavao veliki pritisak zbog poraza od Partizana.

"Neviđen pritisak je bio, ne znam iz kog razloga. Nije tragedija izgubiti od Partizana. Neću ni da ulazim ni da li je gol ili nije opravdano poništen. Bilo je mnogo omalovažavanja, mozda će neko reći da je normalno, ali meni nije. Kao da igrači ništa nisu uradili, uvukao se strah... Ljudi, ušli smo u Ligu šampiona, da li je Zvezda postala mezimica, ljubimica, koliko para je uloženo, a ja pitam koliko smo zaradili? To su ljudi od krvi i mesa, zlonamerno su stvari. Zvezda je mnogo uradila za Srbiju, naš fudbal, da li smo svesni sa kojim protivnicima igramo", istakao je trener crveno-belih.

On je izjavio i da se već pokrenula priča kako mu je meč protiv Olimpijakosa poslednji na klupi Zvezde.

"Vladan Milojević može da ode sutra. Tu sam da pomognem, vojnik sam Zvezde. Danas je trebalo da budem smenjen prema informacijama iz Beograda ka Grčkoj. Ružno je, celo popodne mi zvoni telefon da mi je poslednja utakmica. Trebalo bi da bude sramota određene novinare", rekao je Milojević.

Crvena zvezda u narednom meču Lige šampiona gostuje Totenhemu 22. oktobra u Londonu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво