Milojević za RTS: Isključenje i promašena šansa ključne za trijumf

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je da je verovao u svoje igrače i da je bio tu za njih da se preuzme odgovornost zbog eventualnog poraza, kao i da su isključenje Benzije i promašena šansa Olimpijakosa promenile tok meča.

Milojević je za RTS rekao da je verovao u svoje igrače, što im je i rekao na poluvremenu utakmice.

"Bio sam malo besan, jer ja znam koje su njihove mogućnosti. U poslednje vreme bilo je mnogo nezadovoljstva prema igračima, sve to je uticalo na njih. Oni imaju veliki potencijal, rekao sam ima n apoluvremnu da izađu i igraju... Nismo mi ti, možemo mnogo bolje. Neka izgube i neka se ne plaše. Ja sam sa njima i ja sam neko ko će uvek preuzeti odgovornost. Nemam nikakav problem. Ušli su sasvim drugačije u drugo poluvreme, trebalo je nešto da se desi da budemo drugačiji", rekao je Milojević.

Milojević smatra da su dve situacije kompletno promenile tok meča.

"Dve stvari su se desile. To je isključenje, gde je Olimpijakos ostao sa deset igrača. Mi smo, s druge strane, prvi put odigrali sa dva špica. Druga stvar je promašena šansa Olimpijakosa. Da su nam dali drugi gol, teško da bismo mogli da se vratimo. To je fudbal, treba verovati do kraja. Čestitam Olimpijakoisu i gospodinu Martensu", rekao je Milojević.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво