Milojević za RTS: Isključenje i promašena šansa ključne za trijumf

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je da je verovao u svoje igrače i da je bio tu za njih da se preuzme odgovornost zbog eventualnog poraza, kao i da su isključenje Benzije i promašena šansa Olimpijakosa promenile tok meča.

Milojević je za RTS rekao da je verovao u svoje igrače, što im je i rekao na poluvremenu utakmice.

"Bio sam malo besan, jer ja znam koje su njihove mogućnosti. U poslednje vreme bilo je mnogo nezadovoljstva prema igračima, sve to je uticalo na njih. Oni imaju veliki potencijal, rekao sam ima n apoluvremnu da izađu i igraju... Nismo mi ti, možemo mnogo bolje. Neka izgube i neka se ne plaše. Ja sam sa njima i ja sam neko ko će uvek preuzeti odgovornost. Nemam nikakav problem. Ušli su sasvim drugačije u drugo poluvreme, trebalo je nešto da se desi da budemo drugačiji", rekao je Milojević.

Milojević smatra da su dve situacije kompletno promenile tok meča.

"Dve stvari su se desile. To je isključenje, gde je Olimpijakos ostao sa deset igrača. Mi smo, s druge strane, prvi put odigrali sa dva špica. Druga stvar je promašena šansa Olimpijakosa. Da su nam dali drugi gol, teško da bismo mogli da se vratimo. To je fudbal, treba verovati do kraja. Čestitam Olimpijakoisu i gospodinu Martensu", rekao je Milojević.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 20. okt 2019, 18:04) - anonymous [neregistrovani]

sudjenje

da se ovo desilo u srpskm prvenstvu oko iskljucenja igraca odmah bi se oglasio Vucelic na sudijsku odluku a ovaqko sto je to strani sudija suti bole je da se okrene Partizanu i da resaje probleme ko je imaju nego da gleda u tudje dvoriste