Kakav Bajern, strašan Bajern!

Fudbaleri Bajerna savladali su sa 7:2 ekipu Totenhema u gostima i učvrstili se na prvom mestu Grupe B Lige šampiona. Minimalna pobeda PSŽ-a, Siti bolji od zagrebačkog Dinama. Juvantus lako sa Leverkuzenom, Atletiko slavio u Moskvi.

Bavarska mašinerija protutnjala je preko Totenhema, Bajern je savladao finalistu prošlogodišnje Lige šampiona sa neverovatnih 7:2 i sa dve pobede drži prvo mesto na tabeli Grupe B Lige šampiona.

Son je doneo prednost domaćinu u 12. minutu, ali je nemačka ekipa preokrenula do poluvremena, golovima Kimiha i Levandovskog.

U nastavku je na terenu igrao samo jedan tim. Serž Gnabri je postigao dva pogotka, Kejn smanjio sa bele tačke, da bi u završnici Bajern pojačao tempo i u pet minuta postigao tri pogotka.

Gnabri je postigao peti, Levandovski šesti, a igrač utakmice Serž Gnabri zapečatio sudbinu londonskog tima.

Bajnjrn je prvi na tabeli sa šest bodova, Zvezda druga sa tri, Totenhem i Olimpijakos imaju po jedan.

PSŽ je na teškom gostovanju u Istanbulu minimalnim rezultatom savladao ekipu Galatasaraja, a strelac jedinog gola bio je Mauro Ikardi u 52. minutu.

"Sveci" su prvi na tabeli Grupe A sa šest osvojenih bodova, Briž drugi sa dva, dok Real i Galatasaraj imaju po jedan.

Mančester siti dugo se mučio sa zagrebačkim Dinamom, a golove je postigao u drugom poluvremenu. Sterling i Foden doneli su nova tri boda "građanima", koji su prvi na tabeli Grupe C sa šest bodova, Dinamo i Šahtjor igrali po tri, dok je Atalanta bez bodova.

Juventus je u Torinu ubedljivo savladao ekipu Leverkuzena golovima Iguaina, Bernardeskija i Ronalda, dok je u istoj grupi Atletiko sa 2:0 savladao Lokomotivu u Moskvi, a strelci su bili Feliks i Tomas.

Juventus i Atletiko osvojili su po četiri boda u Grupi D, Lokomotiva ima tri, Leverkuzen je bez bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво