Milošević: Dugo smo pratili Astanu, možemo izaći na kraj sa njima

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred polazak u Kazahstan na meč drugog kola Lige Evrope protiv Astane, rekao je da tim razmišlja samo o rivalu, a ne dužini puta.

Partizan će gostovati Astani u drugom kolu, posle remija sa Az Alkmarom (2:2).

"Isključivo razmišljamo o protivniku. Završena je analiza, dugo smo pratili Astanu, ostalo je još dva dana do utakmice. Jako je bitno da imamo celu ekipu na okupu, a drugo što je bitno jeste da ćemo morati da damo maksimum ako želimo pozitivan rezultat, a želimo ga. Astana je protivnik po meri, kao i Az Alkmar, to su timovi sa kojim možemo izaći na kraj ako damo svoj maksimum. Nadamo se da ćemo ostvariti rezultat koji će nam omogućiti borbu za nastavak takmičenja u LE", rekao je Milošević novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Trener crno-belih istakao je da je Astana ekipa koja se ne sme potceniti.

"Astana je ekipa koja je došla iz drugog šešira, ispred Alkmara i nas je po rangu. Teško je objasniti ljubiteljima fudbala u našoj državi da je to ozbiljna ekipa koja svake godine igra Evropu. Ako bih pričao o snazi Astane onda bi ljudi rekli da tražim opravdanje. Čeka nas težak meč, ali ako budemo pravi možemo da izađemo na kraj sa njima", rekao je Milošević, koji je na pitanje da li će Partizan kao i do sada biti ofanzivan, odgovorio da će i u Kazahstanu biti "vrlo slično".

Meč između fudbalera Astane i Partizana igra se u četvrtak od 17 sati po srednjoevropskom vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво