FK Partizan: Od državnih sponzora 7,5 miliona evra

Fudbalski klib Partizan saopštio je koliko je novca dobio i koliko će dobiti po potpisanim ugovorima, od državnih sponzora za ukupan period od osam godina, od 2014. do 2022.

Glavni sponzori Partizana su Telekom Srbija i Dunav osiguranje, od kojih će crno-beli ukupno za osam godina inkasirati nešto više od 7,5 miliona evra.

"FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učečću Republike Srbije u svojim prihodima", navodi se u saopstenju na sajtu kluba.

Uz saopštenje dat je izveštaj uplata, ali i koliki su dugovi Partizana po kreditima u Komercijalnoj banci i Poštanskoj štedionici, koji ukupno iznose oko 1,2 miliona evra.

Ujedno, FK Partizan, kako se navodi, koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan.

broj komentara 6 pošalji komentar
(utorak, 01. okt 2019, 13:56) - Kablar [neregistrovani]

Tako je !

Predlazem da se sve fudbalske lige ugase,gospoda moze da gleda tudji fudbal,barem u danasnje vreme je to moguce.Da se FSS ispise iz UEFA,FIFA,ugasi fudbalsku reprezentaciju.Ako firme sponzorisu bilo koji fudbalski klub,ili bilo koji klub iz drugih sportova,klubovi ih za uzvrat reklamiraju,jel vama to jasno Gospodo.Bitno je da ste protiv,to je vas moto.

(utorak, 01. okt 2019, 10:38) - Рауш [neregistrovani]

Поштено

Одлично, а сада је ред на љутог ривала ! Поштено, наравно све треба проверити кроз независне институције, иако мислим да оба клуба су привилегована у поређењу са другим клубовима у Србији, ипак мислим да ЦЗ има најпривилегованији статус од свих. Да није тако не би је водили они који је воде.Лову на сунце па да видимо.

(utorak, 01. okt 2019, 06:42) - anonymous [neregistrovani]

Dokle vise

Dokle cemo vise da bacamo milione na fudbal u kome nemamo uspeha poslenjih 30 godina? Vestacki se pravi atmosfera neke popularnosti i pominje gradjenje stadiona koje ce biti koriceni jednom godisnje, a pritom nemamo ni jednu auto-moto stazu npr, ili bolje investirati u druge sportove u kojima smo vec godinama u vrhu. Ja sam ljubitelj fudbala, alI danas je novac preduslov za uspeh, a mi toga nemamo na bacanje, postoji mnogo alternativa gde bismo mogli pametno potrositi te milione.

(utorak, 01. okt 2019, 04:16) - Vlajko [neregistrovani]

Bravo

I toliko i Zvezda najmanje, dakle 15 miliona. Koliko je dobila Zvečanska, Sremska Kamenica, Centar za prihvat beskućnika i druge ustanove socijalne zaštite od državnih sponzora ?

(utorak, 01. okt 2019, 01:40) - anonymous [neregistrovani]

F.K Partizan od drzavnih sponzora 7,5 miliona evra

Lepo ali idite u Nove Karlovce i pogledajte stadion F. K Polet iz Novih Karlovaca gde deca posmatraju utakmice sa komsiskog platna strasno to je opstina Indjija Srbija uzas za sport i tom klubu treba drzavna pomoc

(utorak, 01. okt 2019, 01:07) - anonymous [neregistrovani]

мало ли је?

Аха, сад се захваљујете на приљежности. Јел вам мало пара господо?