Milojević: Preuzimam krivicu za derbi, moramo da pokažemo karakter

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred odložen meč trećeg kola Superlige Srbije protiv Voždovca. Meč na „krovu“ je na programu u sredu od 19.00 časova.

„Očekuje nas utakmica sa Voždovcem, gostujemo timu koji je uvek bio neugodan za nas. Ekipa Voždovca poseduje respektabilan sastav. Posle završenog prelaznog roka dobro je uklopila tim sa dosta kvalitetnih igrača i internacionalaca. U prethodnom kolu savladali su Vojvodinu na njihovom terenu, što je ozbiljan rezultat."

„Posle odigranog derbija i lošeg rezultata moramo da pokažemo karakter. Veoma brzo je došla utakmica sa Voždovcem, mislim da će moji igrači pokazati na pravi način da veoma brzo možemo da se vratimo dobrim igrama što i očekujem od njih", poručio je Milojević.

Strateg crveno-belih osvrnuo se i na utakmicu koju je Crvena zvezda odigrala sa večitim rivalom za vikend.

„Apsolutno sam preuzeo svu odgovornost na sebe, onog trenutka kad sam se opredelio da igramo ono što sam želeo. Očigledno je da plan koji sam imao za utakmicu sa Partizanom nismo uspeli da ostvarimo, sa druge strane smatram da je dosta toga na meču moglo da bude bolje. Igrači su samo radili ono što smo planirali, očigledno je da smo promašili i svu odgovornost za neuspeh i lošu igru preuzimam na sebe."

"Dosta puta sam napomenuo da je svaki poraz težak, naročito protiv večitog rivala, ali mislim da je najbitnije iz svake utakmice nešto naučiti", zaključio je šef stručnog štaba našeg tima Vladan Milojević.

Crvena zvezda gostuje Voždovcu u sredu od 19.00 časova.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи