Degenek: Recite vi zašto smo izgubili, vi ste stručnjaci!

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek imao je blagi sukob sa novinarima koji su kritikovali igru Crvene zvezde u 161. večitom derbiju.

"Razočarani smo, svi smo razočarani. Nije nam prijatno, nije nam svejedno. Trenutno ne znam šta bih pametno rekao. Ne znam zbog čega smo mi odigrali loše ili zašto su oni odigrali dobro. Do želje nije, želeli smo koliko i Partizan. Ne svodi se celo prvenstvo u utakmice protiv Partizana, ima dosta da se igra, spremićemo se za utakmicu koju igramo u sredu", rekao je Degenek novinarima posle meča.

Jedno od pitanja novinara bilo je da li Zvezda sebi sme da dozvoli da bude u podređenom položaju u odnosu na Partizan.

"Ti želiš da kažeš da su oni igrali fudbal, a mi smo tu samo stajali, šta? Dajte mi vi odgovor, vi ste pametniji od mene, vi ste stručnjaci", odgovorio je Degenek.

Posle meča u LŠ protiv Minhena, Zvezda ni u Humskoj nije imala šut u okvir gola.

"Dešava se, imali smo dve teške utakmice. Ne znam zašto je Milunoviću poništen gol ", zaključio je Degenek.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се