Bolonja poklekla u nadoknadi vremena

udbaleri Rome savladali su Bolonju sa 2:1 (0:0) u meču četvrtog kola Serije A.

Bolonja je poklekla u nadoknadi vremena i tako doživela prvi poraz ove sezone. Roma je uspela da slomi otpor domaćina i zabeleži važna tri boda i sa osam bodova zauzima četvrto mesto. Bolonja je sa bodom manje na petoj poziciji.

Roma je napadala, a tim Siniše Mihajlovića se branio i vrebao svoje šanse iz kontranapada. U prvom poluvremenu viđeno je nekoliko prilika pred oba gola, ali mreže su mirovale.

Roma je povela u 49. minutu. Kolarov je preciznim udarcem uz slobodnjaka prebacio živi zid i savladao golmana Bolonje.

Domaćin je izjednačio u 54. minutu. Precizan sa bele tačke bio je Sansone. Predhodno je Kolarov oborio Soriana u kaznenom prostoru.

U 85. minutu Roma je ostala sa igračem manje. Zbog drugog žutog kartona isključen je Manćini.

Kada se očekivalo da će meč biti završen bez pobednika Roma je stigla do gola. Igrao se četvrti minut nadoknade Pelegrini je odlično centrirao u peterac, najviši u skoku je bio Džeko i smestio loptu u mrežu.

Rezultati današnjih mečeva četvrtog kola Serije A:
Sasuolo - SPAL 3:0
Bolonja - Roma 1:2
Leće - Napoli 1:4
Sampdorija - Torino 1:0 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи