Kaka: Real će osvajati trofeje ove sezone

Legendarni brazilski fudbaler i bivši igrač Real Madrida Kaka rekao je da će "kraljevski klub" ove sezone osvajati trofeje.

Madridski klub je prošle sezone u Primeri završio sa 19 bodova manje od šampiona Barselone, a na startu nove sezone dobio je samo dve od pet takmičarskih utakmica. 

"U Realu uvek mora da se osvoji trofej. Zato je pritisak na Zidanu, mora nešto da osvoji ili Primeru ili Ligu šampiona. To su dva najvažnija takmičenja za navijače i za klub. Zidan to zna i mislim da Real ima veoma dobar tim i neverovatnog trenera. Spremni su da osvoje trofej ove sezone", rekao je Kaka, a prenose španski mediji.

Real je u prvom kolu Lige šampiona poražen od Pari Sen Žermena sa 3:0, a "Los Blankosi" nisu uputili udarac u okvir gola čitav meč.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво