FK Voždovac u akciji „Pruži korak“

Fudbalski klub Voždovac pridružio se akciji „Pruži korak“ koja je pokrenuta da bi pomogla Nacionalnom udruženju roditelja dece koja se leče od raka da sakupi sredstva za roditeljsku kuću u Beogradu. Do 26. septembra na svim društvenim mrežama klub će promovisati humanitarno udruženje i akciju „Pruži korak“.

Zmajevi su odučili da svoje društvene mreže u narednih 7 dana potpuno posvete akciji „Pruži korak" i tako podstaknu što veći broj svojih navijača i ljubitelja fudbala da se priključe ovoj sjajnoj akciji za pomoć mališanima koji boluju od raka i njihovim roditeljima.

Tako će se do 26. septembra na svim vizualima za društvene mreže FK Voždovac kojima se najavljuju utakmice, startne postave, izjave prvotimaca, kao i rezultati mečeva, naći istaknut logo NURDORa, akcije „Pruži korak" kao i poziv za slanje humanitarne poruke na broj 1150. 

Iz NURDOR-a objašnjavaju zašto je bitan projekat roditeljske kuće: „Roditeljska kuća u Beogradu je neophodna jer je glavni grad najveći dijagnostički i terapijski centar pedijatrijske onkologije u Srbiji sa istovremeno najvećim brojem dece koja dolaze na lečenje. Sa obzirom na to da su često u pitanju porodice iz manjih sredina, koje nisu u mogućnosti da u Beogradu obezbede smeštaj, neophodno je obezbediti prostor u kom oni mogu da borave za vreme lečenja", navodi Tamara Klarić iz Udruženja.

Dvoje volontera NURDOR-a Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće u četvrtak peške iz Niša do Beograda, u drugoj po redu humanitarnoj šetnji "Pruži korak", čiji je cilj prikupljanje novca za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu koju gradi Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR. Pešačenje počinje ispred Dečje bolnice KC u Nišu, a poslednjeg dana, 26. septembra, biće organizovan Marš solidarnosti kroz Beograd, koji će početi od Sportskog centra Banjica u 15 sati i završiti se ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije "Pruži korak" na mobilne telefone, putem Andorid ili Iphone servisa, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a potom ih prebaciti na račun NURDOR-a, i to po sistemu:

1000 koraka - 100 dinara
5000 koraka - 500 dinara
7450 koraka - 745 dinara

 Poruke se mogu slati i na NURDOR SMS broj 1150, a cena je 100 dinara. Za pomoć je aktivan i račun NURDOR: 170-30010715000- 82, poziv na broj: 12345, svrha uplate: "Pruži korak".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара