Drakonska kazna za Lalatovića i Vojvodinu, Ristoviću 10 mečeva suspenzije!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije oštro je kaznila fudbalski klub Vojvodinu i trenera Nenada Lalatovića zbog incidenata na meču protiv Radničkog u Nišu. Lalatović je kažnjen sa tri utakmice zabrane vođenja tima i 500.000 dinara, dok će "lale" morati da plate okruglo milion dinara.

Lalatović je zbog neprimerenog ponašanja protiv Nišlija dobio crveni karton i stigla mu je drakonska kazna.

Trener Vojvodine je na meču na "Čairu", odigranom proteklog vikenda, odmah po isključenju ušao u svađu sa publikom i rekao da će sve reći o navodnim nameštenim mečevima Radničkog dok je bio trener.

Odmah je reagovao ofizir za integritet FSS Ivan Petrić i poručio Lalatoviću da dostavi dokaze na takve tvrdnje.

Što se novosadskog kluba tiče, izrečena mu je kazna od čak 1.000.000 dinara zbog saopštenja na račun sudije Jovana Šegrta. Vojvodina je to saopštenje naslovila sa "Dželat se vraća na mesto zločina".

Jedna od najvećih kazni u srpskom fudbalu izrečena je igraču Radnika iz Surdulice Ristu Ristoviću, koji neće moći da pomogne saigračima na sledećih 10 utakmica! Ristović je na poslednjoj utakmici u prvenstvu, protiv Napretka iz Kruševca, dobio crveni karton zato što je nagazio protivničkog fudbalera po licu.

On je sankcionisan za nasilničko ponašanje i nanošenje ozbiljnih povreda, otuda i suspenzija na 10 utakmica.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво