Nemački mediji: Meč visokog rizika, Bajern gladan pobede

Utakmica između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde u Minhenu označena je kao "meč visokog rizika", pišu nemački mediji. Dodaje se da je desetkovani Bajern gladan pobede na startu nove sezone u Ligi šampiona.

Kako se navodi, minhenska policija spremila je visoke bezbednosne mere i uvećala aktivnost u gradu ali i oko njega, jer se očekuje oko hiljadu "kritičnih navijača iz Beograda".

Za susret nemačkog i srpskog šampiona angažovano najmanje 400 pripadnika policije, navodi Abendcajtung.

Reporter Tanjuga iz Minhena javlja da se očekuje najmanje 5.000 pristalica Zvezde i svih delova Evrope.

Nemački Sport piše o desetkovanom Bajernu, koji je "gladan pobede na startu nove sezone Lige šampiona", ali i "beogradskom Mesiju – Marku Marinu".

"Motor ekipe je nekadašnji član Menhengladbaha i Verdera, beogradski Mesi, kako ga je nazvao prijatelj Manuel Nojer", navodi se u tekstu.

Nemački mediji su istakli da je Bajern specijalista za pobede u prvom kolu elitnog takmičenja, pošto je bio uspešan u poslednjih 15 uvodnih mečeva.

Utakmica prvog kola Grupe B Lige šampiona igra se od 21.00 na "Alijanc areni". Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, Radiju Beograd 1, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), a tok meča pratite i na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара