Mrkela: Bajern apsolutni favorit, pokušaćemo da im pomrsimo račune

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio za RTS da nisu došli u Minhen da se junače i prete Bajernu već da pokažu da Zvezda može da igra dobar fudbal i da se predstavi u najboljem mogućem svetlu.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju na "Alijanc areni" kod ekipe Bajerna iz Minhena u okviru meča prvog kola Grupe B Lige šampiona.

"Igramo protiv jednog od najboljih timova na svetu, nismo došli ovde da dajemo neke bombastične izjave, da se junačimo i pretimo Bajernu. Došli smo da pokažemo da Zvezda može da igra dobar fudbal i da se predstavimo u najboljem mogućem svetlu", izjavio je za RTS sportski direktir Crvene Zvezde Mitar Mrkela.

"Teško je predvideti kakva će utakmica biti. Svakako da će Bajern imati dominaciju a mi ćemo pokušati da demontiramo neke mehanizme koje oni igraju i da iskoristimo neke slabosti koje imaju. Ono što nam je istorija pokazala da niko nije nepobediv i da Zvezda može i mora da igra protiv svih. Bajern je apsolutni favorit a mi ćemo pokušati da im pomrsimo račune", dodao je Mrkela.

Utakmica između fudbalera Bajerna i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво