Ronaldo: Zaslužujem više Zlatnih lopti od Mesija

Napadač Juventusa i jedan od najboljih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo, smatra da zaslužuje da završi karijeru sa više Zlatnih lopti od Lionela Mesija.

Ronaldo je do sada pet puta osvajao renomiranu nagradu, koja se dodeljuje najboljem igraču u protekloj sezoni po izboru sportskih novinara, ali želi ih još pre nego što završi fudbalsku karijeru.

"Mesi je u istoriji fudbala, ali ja moram imati više Zlatnih lopti da bi bio iznad njega. Voleo bih to, mislim da zaslužujem", izjavio je Ronaldo tokom razgovora sa Pirsom Morganom.

Kapiten Portugalije rekao je da nije prijatelj Argentinca, ali je zahvalan svom rivalu koji mu je pomogao da postane bolji igrač.

"Nismo prijatelji, ali ovu 'vezu' delimo već petnaest godina. Podstakao me je da budem bolji igrač, kao i ja njega", dodao je Ronaldo.

Kristijano je prestižnu nagradu Frans fudbala osvajao pet puta (2008, 2013, 2014, 2016. i 2017), kao i Argentinac (2009, 2010, 2011, 2012. i 2015). 

"Zavisan sam od uspeha i ne mislim da je to nešto loše. To me motiviše, jer ako niste motivisani, bolje je da prestanete da igrate", zaključio je jedan od najboljih fudbalera sveta.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво