Pep bez rešenja, Puki i Norič srušili šampiona

Fudbaleri Noriča savladali su na svom terenu ekipu Mančester sitija sa 3:2, u četvrtom kolu Premijer lige.

Ekipa Noriča još jednom je oduševila ljubitelje fudbala, ne samo na Ostrvu. "Kanarinsi" su sa 3:2 savladali ekipu Mančester sitija i omogućili Liverpulu da se udalji na čelu tabele Premijer lige.

Norič je odlično počeo meč, poveo sa 2:0 već posle pola sata igre, a strelci su bili Meklin i Kantvel. Siti je smanjio do poluvremena golom Aguera u 45. minutu.

Finac Temu Puki još jednom je pokazao da je u odličnoj formi, postigavši u 50. minutu šesti gol u sezoni.

Konačan rezultat postavio je Rodri u 88. minutu utakmice.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 15 osvojenih bodova, Siti je drugi sa 10. Norič se popeo na 12. mesto sa šest osvojenih bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи